Partner porodici u vaspitavanju obrazovanju dece od 5 do 15 godina.

ŠTA ZA RODITELJE ZNAČI DOBAR PRODUŽENI BORAVAK?

Centar za kreativnu edukaciju “Kuća znanja” je produženi boravak u kom tim profesionalaca sa višedecenijskim iskustvom iz različitih sfera ključnih za pravilan razvoj i odrastanje deteta jednaku pažnju posvećuje kako obrazovnom tako i vaspitnom radu sa polaznicima.

“Kuća znanja” u svom timu okuplja učitelje, nastavnike stranih jezika kao i stručne saradnike uz mogućnost angažovanja dodatnih eksternih kvalifikovanih stručnjaka iz različitih sfera shodno Vašim željama i interesovanjima Vašeg deteta. Upravo zbog toga što osluškujemo ono što je Vama važno i ostvarujemo Vaše potrebe mi smo partner porodici na koga možete da se oslonite.

Kroz individualni pristup svakom detetu, prilagođen njegovim potrebama, i koristeći metode učenja koje su se, kroz zvanične studije, pokazale najučinkovitnijim nastavni kadar Centra za kreativnu edukaciju “Kuća znanja” nastoji da pomogne polaznicima da završe školske obaveze na vreme ali i ovladaju veštinom razmišljanja i učenja. Pojedinačni rad sa decom, na kome insistiramo od osnivanja, uspostavili smo sa idejom da prepoznamo talente Vašeg deteta te potom vredno prionemo na razvijanje tih sklonosti uz podršku kvalifikovanih saradnika. Upravo zbog toga tim “Kuće znanja” organizaciju vremena u produženom boravku kreira na dnevnom nivou i  prilagođava je svakom detetu kako bi njegovo vanškolsko vreme ispunili na najkvalitetniji i najkreativniji način.

Ali, centar za kreativnu edukaciju “Kuća znanja” nije samo mesto gde će Vaše dete završiti sve domaće zadatke, pripremiti se za kontrolni zadatak ili dobiti priliku da se svom hobiju posveti pod mentorstvom stučnih lica već je sigurno mesto gde negujemo lepe vrednosti, učimo o toleranciji i odgovornosti, kroz neformalni odnos usvajamo manire i kroz svakodnevne situacije vežbamo društveni dijalog.

Prva reč sintagme “Kuća znanja” oslikava nameru našeg tima koja prožima sve segmente poslovanja centra za kreativnu edukaciju-  da se Vaše dete oseća sigurno i slobodno kao kod kuće!

Aktuelnosti

ŠKOLA SLIKANJA ZA ODRASLE

Da li ste u mladosti voleli da slikate, ali su svakodnevne obaveze i posao skrajnuli Vaš nekadašnji hobi? …

Pročitajte više →

LIKOVNI KONKURS ZA UČENIKE OSNOVNE ŠKOLE

Likovni konkurs za učenike od 1. do 8. razreda pod sloganom “JA DARUJEM PLANETI, PLANETA DARUJE MENI” je …

Pročitajte više →

STUDIO ŽIVOTNIH VEŠTINA

Kuća znanja je oaza znanja prilaglođena potrebama dece  školskog uzarasta za znanjem a usklađena sa nastavnim programom. Naš …

Pročitajte više →

PRIPREMA ĐAKA ZA MALU MATURU

Jedan bod manje na maturskom ispitu može da zatvori vrata željene gimnazije ili srednje škole. Jedna neutvrđena lekcija …

Pročitajte više →

KAKO SPREMITI MATEMATIKU

KAKO SPREMITI MATEMATIKU Ako učenik svakodnevno radi, rešavajući po desetak zadataka iz svake oblasti, onda će sve lepo …

Pročitajte više →

VOZIĆ ZNANJA

VOZIĆ ZNANJA   Pođite sa nama na Put znanja!   Vozić znanja polazi 29.12.2021. godine u 17h sa …

Pročitajte više →

Kako spremiti SRPSKI JEZIK za Završni ispit

Kako spremiti SRPSKI JEZIK za Završni ispit Čak i za odlične đake sam početak priprema za Završni ispit može …

Pročitajte više →