Partner porodici u vaspitavanju obrazovanju dece od 5 do 15 godina.

PRIPREMA ĐAKA ZA MALU MATURU

Jedan bod manje na maturskom ispitu može da zatvori vrata željene gimnazije ili srednje škole.

Jedna neutvrđena lekcija zbog „nedostatka vremena“ može da bude baš to pitanje na testu.

Averzija prema određenom korpusu nauka može da onemogući da se po prijemnom afiniteti razvijaju punim kapacitetom.

Prvi krupni korak koji dete pravi prema odraslom periodu života je Državna matura. Poznato nam je osećanje latentnog nemira koje se usložnjava kako se približava taj ispit zrelosti i znanja, prva značajna raskrsnica na koju vaše nailazi ALI – u Kući znanja test nije stres.

Engleski pesnik Đžefri Čoser rekao je da je strpljenje osvajačka vrlina a mi bismo dodali  to da je zadatak stručnog tima okupljenog u Kući znanja – centar za kreativnu edukaciju da bude podrška vašem detetu pri osvajanju svog prvog velikog uspeha – upisa u željenu gimnaziju ili srednju školu.

U prostorijama Kuće znanja radnim danima i vikendom u trajanju dvočasa održavamo pripreme za prijemni ispit za učenike osmog razreda. Imajući u vidu obimnost gradiva koju mali maturanti treba da savladaju kao i relativno česte izmene formata samog testa višegodišnje iskustvo potvrdilo je važnost otpočinjanja priprema za pijemni ispit na vreme.

Koncept priprema je osmišljen kao rad u manjim grupama do najviše 8 učenika uz individualni pristup svakom detetu kako bi svako, zavisno od svog predzanja i dinamike usvajanja novog gradiva, dostiglo željeni cilj. Naš program podrazumeva po 40 časova iz srpskog jezika, matematike i jednog od izbornih predmeta po Vašoj želji budući da je formiran prema tri ispitne celine Državne mature.

Stručni tim Kuća znanja – centar za kreativnu edukaciju sa ponosom se može pohvaliti veoma visokim procentom uspešnosti svojih polaznika na prijemnom ispitu iza kog stoji naša posvećenost, angažovanje, poznavanje zbirki zadataka i prolazak kroz program uz obiman spremljeni materijal za svaki čas.

Izaberite da Vaše dete sigurnim putem dođe u novu etapu svog života i obrazovanja jer sa praga vrata gimnazije ili srednje škole već nazire novi ciklus obrazovanja.

Obrazovni centar Kuća znanja aktivno sprovodi celokupni obrazovni i specijalizovani program prirema za malu maturu na čak dve lokacije u Srbiji.

U Beogradu nas možete posetiti u Krunskoj 40 ili nas kontaktirati putem e-mail adrese centarkucaznanja@gmail.com i na brojeve telefona 060/ 34 56 309 ili 011/323 7267.

U Novom Sadu smo za Vas na adresi Ilije Ognjanovića 5 ili nam možete pisati na e-mail adresu centarkucaznanjans@gmail.com i na broj telefona 060/ 34 56 859.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja!

Budi važan – spremi maturu na vreme.

Aktuelnosti

ŠKOLA SLIKANJA ZA ODRASLE

Da li ste u mladosti voleli da slikate, ali su svakodnevne obaveze i posao skrajnuli Vaš nekadašnji hobi? …

Pročitajte više →

LIKOVNI KONKURS ZA UČENIKE OSNOVNE ŠKOLE

Likovni konkurs za učenike od 1. do 8. razreda pod sloganom “JA DARUJEM PLANETI, PLANETA DARUJE MENI” je …

Pročitajte više →

STUDIO ŽIVOTNIH VEŠTINA

Kuća znanja je oaza znanja prilaglođena potrebama dece  školskog uzarasta za znanjem a usklađena sa nastavnim programom. Naš …

Pročitajte više →

PRIPREMA ĐAKA ZA MALU MATURU

Jedan bod manje na maturskom ispitu može da zatvori vrata željene gimnazije ili srednje škole. Jedna neutvrđena lekcija …

Pročitajte više →

KAKO SPREMITI MATEMATIKU

KAKO SPREMITI MATEMATIKU Ako učenik svakodnevno radi, rešavajući po desetak zadataka iz svake oblasti, onda će sve lepo …

Pročitajte više →

VOZIĆ ZNANJA

VOZIĆ ZNANJA   Pođite sa nama na Put znanja!   Vozić znanja polazi 29.12.2021. godine u 17h sa …

Pročitajte više →

Kako spremiti SRPSKI JEZIK za Završni ispit

Kako spremiti SRPSKI JEZIK za Završni ispit Čak i za odlične đake sam početak priprema za Završni ispit može …

Pročitajte više →